Blog

Mijn nieuwste projecten en het werk waar ik bijzonder trots op ben.Het Geheim Achter Geurkaarsen voor Mannen: Zo Maak Je van Je Huis een ThuisProductsScented CandleScented Candle For menTrends

Duik in de wereld van mannelijke geurkaarsen met deze gids voor het vinden van jouw kenmerkende geur. Begin je zintuiglijke reis die het gewone overstijgt.

Lees verder
Geurkaars Trends voor 2024.ProductsDIYDesignTrends

Maak je klaar voor een sensationele ervaring in 2024, waarbij de natuurlijke finesse van kaarsen maken centraal staat. Van de keuze voor hoogwaardige materialen zoals sojawas tot baanbrekende, persoonlijke geurcreaties, ontdek samen met mij de vooruitstrevende en duurzame trends die de toekomst van mijn kaarsenmakerij vormgeven.

Lees verder
Hoe een Promo Video van 21 Seconden 6 Maanden Duurde Om Te Maken3DBlenderAnimationCreative ProcessAudioArtistic ChallengesAI

Duik in de kern van creativiteit met mijn nieuwste avontuur: een 21-seconden video die zich ontvouwde over een uitdagende reis van 6 maanden. Ontdek de wendingen en innovatieve doorbraken achter de promotie video van Bold Horizon.

Lees verder
Coming soon

Na maanden van toewijding en hard werk is het bijna zover – Fabricated staat op het punt van lanceren! Bereid je voor om ondergedompeld te worden in een wereld waar creativiteit en vakmanschap samensmelten. Blijf op de hoogte voor de onthulling van een reis die zorgvuldig is vormgegeven, speciaal voor jou. Het aftellen naar een onvergetelijke ervaring is begonnen!

Lees verder
De Lancering van mijn Kaarsen Collectie!ProductsDIYDesign

Ga met mij mee op reis in meer dan een ontdekkingstocht in het maken van kaarsen; het is een duik in de kern van creativiteit en precisie. Ontdek de betoverende reis van het selecteren van geuren tot het nauwgezette ambacht van kaarsontwerp. Ik onthul hoe een eenvoudige interesse evolueerde naar een lijn van voortreffelijke geuren, inclusief 'Bold Horizon', 'Outer Space', en 'Winter's Essence'. Bereid je voor om deel uit te maken van een zintuiglijke avontuur zoals geen ander!

Lees verder

Stay in the Loop!

Mis niks van de laatste projecten en actie achter de schermen niet. Abonneer je nu en wees als eerste op de hoogte.

Door je aan te melden, ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief en andere promoties. Jouw informatie zal worden gebruikt in overeenstemming met de Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Get in Touch

Heb je vragen of wil je wat delen? Vul het formulier in, dan kom ik bij je terug

Psst... er is ook een Pers & Media sectie voor meer informatie.
Of klik hier voor een overzicht van de content op mijn website.

Let's get lit!

Wie zegt dat kaarsen alleen voor romantiek en stroomstoringen zijn? Steek aan en maak elke dag de jouwe.

UitverkochtWinter's EssenceCapture The Season
Ontdek 'Winter's Essence,' waar winterwarmte samensmelt met aromatisch genot.
17,95Lees verder
Bold HorizonClaim Your Territory
De essentie van stoerheid, gehuld in stijlvolle gratie, creëert een sfeer die niemand kan weerstaan.
24,95Bestel nu
Nieuw product!
Nieuw!
Obsidian NightEmbrace The Shadow
Omarm het serene mysterie van de nacht met deze handgegoten kaars, ontworpen om je ruimte te verrijken met blijvende warmte.
24,95Bestel nu
Outer SpaceIgnite The Infinite
Ga mee op een geuravontuur met Outer Space, de geurkaars die het alledaagse overstijgt.
24,95Bestel nu
Nieuw product!
Nieuw!
Mystic MirageExplore The Unknown
Prikkel je zintuigen en laat je meenemen op een geurreis die zowel verfrissend als intrigerend is. Ervaar zelf de magische sfeer die Mystic Mirage creëert.
19,95Bestel nu
Alleen voor verzendingen binnen Nederland. Voor België gratis vanaf 50,-Bij bestellingen vóór 17:00 op maandag tot en met vrijdag.