Blog

Hoe een Promo Video van 21 Seconden 6 Maanden Duurde Om Te Maken

3DBlenderAnimationCreative ProcessAudioArtistic ChallengesAI

Stel je dit voor: meer dan twintig verschillende ideeën, experimenterend met een mix van 3D en real-life videotests, elk een stap in mijn missie om de kern van Bold Horizon vast te leggen. Het was een solomarathon van creativiteit, waarbij elk idee, of het nu vorm kreeg of vervloog, bijdroeg aan een groter geheel.

Toch was de ware test van deze reis de laatste etappe. Met de naderende lanceringsdatum bleef het juiste concept voor een promotievideo uit. In de laatste, drukbezette dagen, kwam er een moment van helderheid. Puttend uit de diepte van al mijn eerdere proeven en ideeën, koos ik uiteindelijk voor een concept dat echt resonantie vond met de geest van Bold Horizon. Ontdek met mij hoe op het laatste moment de promotievideo van Bold Horizon tot leven kwam. Maak je klaar, want dit wordt een heel avontuur en een lange post. Zet alvast een kop koffie en bereid je voor op de rit.

Oh, en trouwens, ik ben geen expert in een van de dingen die ik op deze pagina beschrijf. Ik ben een creatieve maker met een passie voor het creëren van unieke creaties, een passie die al jarenlang mijn drijfveer is. Sommigen zouden zeggen: "Blijf bij je leest." Maar mijn filosofie is anders: wat ik vandaag niet kan, doe ik morgen een beetje beter door uitdagingen aan te gaan en oplossingen te vinden. Dus, hoewel volmaaktheid niet in elk detail te vinden is, breng je een reis van voortdurende groei en leren mee. Elk project vertegenwoordigt een stap voorwaarts in mijn vaardigheden en begrip.

Ik hoop dat deze post dient als een herinnering dat expertise niet gaat over foutloos zijn. Het gaat over de onophoudelijke zoektocht naar verbetering, het omarmen van de leercurve en het vinden van vreugde in het proces. Als mijn reis jou kan inspireren om je eigen projecten aan te pakken, ongeacht je huidige vaardigheidsniveau, dan heeft het delen van mijn ervaringen een groter doel gediend.

En ja ... hier is een kleine bekentenis: ik gebruik AI. Ik ben een gebruiker van AI en ik schaam mij er niet voor. Als solo maker is heen game-changer voor mij, waardoor ik meer kan bereiken in dezelfde hoeveelheid tijd. Ik gebruik ChatGPT uitgebreid voor brainstormen en het helpen polijsten van mijn teksten. En ik ben ook fan van ElevenLabs vanwege hun wereldklasse tekst-naar-spraak mogelijkheden. Het omarmen van deze tools verhoogt mijn creativiteit en productiviteit. Net als elk gereedschap gaat het erom hoe je het gebruikt om je visies tot leven te brengen.

P.S. Dit verhaal gaat over de oorspronkelijke promotievideo in het Engels. Later heb ik een Nederlandse versie gemaakt, die vrijwel een 1-op-1 vertaling is van de Engelse versie.

De gefaalde concepten

In eerste instantie was mijn plan om me te richten op het contrast tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid, vooral omdat Bold Horizon een krachtige, mannelijke geur is. Als iemand die meer neigt naar audio en muziek dan naar design, video of film - hoewel ik zeker gepassioneerd ben over het laatste - heb ik meer ervaring met geluid. Dat is waarschijnlijk de reden waarom ik vaak een video begin vanuit een auditief perspectief, in dit geval met een voice-over.

Na te hebben nagedacht over het soort promotievideo dat ik kon maken, koos ik voor een humoristische benadering, waarbij ik het contrast tussen mannen en vrouwen benadrukte. Ik stelde me een kamer voor die gevuld was met brandende "vrouwelijke" kaarsen - ik dacht aan kleurrijke, zoetgeurende exemplaren - en stelde dan een vraag aan mannen over hun invloed op huishoudelijke keuzes. Het ultieme hoogtepunt: een man die opstaat en een vlammenwerper gebruikt om de kaarsen te doven! Ik kon het al voor me zien.

Deze brainstorm leidde tot het volgende voice-over script:

Voiceover
Men, how much say do you really have at home? Isn't it time to reclaim your space – but also create an ambiance that's unmistakably yours?

Introducing Bold Horizon. Unleash the adventurous spirit of leather, the rich allure of smoky woods, and the classic essence of tobacco.

Bold Horizon is more than a candle – it's a declaration. A bold masculine presence that fills a room silently, crafting an atmosphere you're drawn to.

Bold Horizon – because real men appreciate a finely scented space too.

A.I. gegenereerd met elevenlabs.io - zonder processing
00:00 / 00:00

Dit idee, in zijn vele variaties, bleef lange tijd in mijn gedachten hangen - ongeveer vier van de zes maanden die ik heb besteed aan het bedenken van de Bold Horizon-promotie. Het idee bleef echter enige tijd wat vaag. Destijds maakte ik me er niet al te veel zorgen over, omdat ik dacht dat ik voldoende tijd had ...

Ik visualiseerde een man die op een bank zit in een kamer met honderden brandende kaarsen. Hij filmt met zijn telefoon en uit zijn ongenoegen over de overvloed aan kaarsen in het huis, die hij in beeld brengt. Daarna staat hij op, steekt alles in brand en plaatst uiteindelijk de Bold Horizon-kaars op zijn plaats. Dit werd het script:

Voiceover
Men, how do you want your living room to smell? Like a bouquet of roses? Or like the embodiment of rugged individuality?

Introducing Bold Horizon, the uniquely masculine scented candle. Handcrafted for men who defy norms and define their own atmosphere. Ignite your space with Bold Horizon. Available now in limited edition on fabricated.nl.

A.I. gegenereerd met elevenlabs.io - zonder processing - nu met een andere stem voor dit specifieke scenario.

00:00 / 00:00
HET CONCEPT VISUALISEREN: VAN IDEE TOT ACTIE

Stap voor stap vormde zich een helder beeld in mijn geest, maar het realiseren ervan was een uitdaging. Ik worstelde met de vraag hoe ik mijn visie tot leven kon wekken. Zou ik diep duiken in de wereld van 3D-modellering met Blender, complexe scènes scheppen met gedetailleerde animaties? Of kiezen voor een directere, tastbare aanpak waarbij ik mezelf film, acterend en interacterend met objecten voor een authentiek gevoel? Ik overwoog zelfs het gebruik van een nep-vlammenwerper voor een dramatisch effect en precieze bewegingstracking.

Een andere overweging was een optreden tegen een groen scherm, waarbij het synchroniseren van verlichting met de vlammenwerper de 3D-animatie tot leven zou brengen. Een complexe taak, maar ik zocht niet naar gemakkelijke oplossingen.

Na zorgvuldige overweging koos ik voor de aanpak die het beste van beide werelden leek te bieden. Met mijn impulsieve aard omarmend, ging ik aan de slag om een nep-vlammenwerper te maken van PVC pijp, een blikje en andere materialen die ik had liggen.

EEN FOTO VAN DE NEP-VLAMMENWERPER, MET DE FOCUS OP DE VOORKANT AANGEZIEN DE ACHTERKANT NIET ZICHTBAAR ZAL ZIJN
EEN FOTO VAN DE NEP-VLAMMENWERPER, MET DE FOCUS OP DE VOORKANT AANGEZIEN DE ACHTERKANT NIET ZICHTBAAR ZAL ZIJN
EEN GEDTAILLEERDE FOTO VAN HET VOORSTE GEDEELTE VAN DE NEP-VLAMMENWERPER
EEN GEDTAILLEERDE FOTO VAN HET VOORSTE GEDEELTE VAN DE NEP-VLAMMENWERPER

Met de vlammenwerper gereed, begon ik met het opnemen van de video en stelde ik aanvankelijk het groene scherm even uit om me te concentreren op het perfectioneren van de animatie. Ik gebruikte CamTrackAR, een iPhone-app die video opneemt terwijl hij de positie en rotatie van je telefoon in 3D-ruimte vastlegt. Deze animatiedata kunnen vervolgens in Blender worden geïmporteerd om je virtuele camera te animeren. Hieronder de video die ik heb opgenomen met de app.

Ik zal later ingaan op hoe deze getrackte video in Blender is geworden, maar na ongeveer zes weken van intensieve pogingen, moest ik onder ogen zien dat mijn visie niet zoals gehoopt tot uiting kwam. In Blender stuitte ik op tal van obstakels die te complex bleken om te overwinnen in de korte tijd die ik had. Een belangrijk probleem waren de kaars vlammen; ik wilde dat deze altijd omhoog wezen en mee wapperde met het gooien van de kaarsen. Met de standaard physics in Blender kwam ik niet heel ver. Ik heb wel een workaround weten te vinden met behulp van een Python-script (en een beetje hulp van ChatGPT), maar het was frustrerend traag door het aantal kaarsen in mijn 3D scene.

De kaarsvlam was niet het enige probleem; de simulatie van de vlammenwerper was het andere grote obstakel. Gebaseerd op mijn eerdere ervaring met simulaties, ging ik ervan uit dat het maken van een vloeistof simulatie voor het vuur van de vlammenwerper in Blender niet al te moeilijk zou zijn. Het resultaat was echter teleurstellend onrealistisch. Ik richtte me daardoor op EmberGen, software die bekend staat om realtime simulatie van vloeistoffen, vuur en rook, met uitgebreide instellingen voor realisme. Maar zelfs met EmberGen voldeden de resultaten niet aan mijn verwachtingen, ze zagen er te kunstmatig uit als ik de animaties dan weer in Blender importeerden.

Het probleem lag niet enkel bij het gebrek aan realisme; hoewel nabewerking en kleurcorrectie de visuals enigszins hadden kunnen verbeteren, en de scene, textures en belichting allemaal significante upgrades nodig hadden, was de essentie van het probleem de physics van de kaarsen en vlammen. Ik werd geconfronteerd met aanhoudende uitdagingen, verder gecompliceerd door de interactie tussen Blender's simulaties en mijn aangepaste Python-script. Mijn animaties leden onder inconsistenties, vaak haperend wanneer de simulaties van Blender niet synchroon liepen met mijn script. Een van de inzichting die ik met dit proces heb opgedaan: ik begon met simuleren voordat de animatie volledig was afgerond. Dit was een waardevolle les; het is cruciaal om pas te beginnen met simuleren als de animatie definitief gereed is.

Uiteindelijk besloot ik dat het tijd was om los te laten. De video was niet het einddoel; de focus lag op de promotie van de Bold Horizon-kaars, en dit project nam veel te veel van mijn tijd in beslag. Het was tijd om verder te gaan, misschien met een eenvoudigere aanpak deze keer. Hieronder vind je de resultaten van mijn inspanningen tot nu toe.

Dus, wat nu? Ik wist dat ik de zaken moest vereenvoudigen. De deadline naderde snel. Geen tijd meer voor wilde ideeën. Terug naar het brainstormen dus. Ondertussen was ik ook begonnen aan een muziekvideo, ook in Blender, voor een nummer dat ik van plan ben volgend jaar uit te brengen - daar kom ik later op terug :) Ondanks jarenlange ervaring met Blender was het juist dit muziekvideo project dat geleidelijk mijn zelfvertrouwen versterkte in het creëren van realistische renders, mits ik genoeg tijd investeerde.

Langzaam merkte ik dat ik weer in de "Into The Wormhole"-fase gleed (daar kom ik later op terug - dus zorg ervoor dat je je abonneert op mijn nieuwsbrief of me volgt op sociale media). Talloze ideeën kwamen bij me op, maar het was een van de eenvoudigste concepten die bleef hangen. Het idee was dat Bold Horizon je ruimte transformeert.

Het visualiseren van de transformatie van een ruimte is relatief eenvoudig. Je begint met een kleurrijke, vrouwelijke omgeving - denk aan glanzende tijdschriften, lippenstift, roze kaarsen - en je laat het, via animatie, overgaan naar een ruimte gevuld met donkerdere tinten, leer, gereedschap - cliché, maar duidelijk. Toch had ik, zelfs met dit idee, achteraf gezien misschien meer over het realisme moeten nadenken. Realisme was opnieuw een uitdaging, iets waarop ik me in de toekomst meer wil richten, vooral omdat mijn doel voor volgend jaar is om mijn eerste korte film te produceren (versie 6 van de scripts is bijna klaar), wat realistische 3D-renders vereist.

Terug naar de promotie, ik werd geconfronteerd met een harde realisatie met de onderstaande test: deze benadering werkte eenvoudigweg niet. Het niveau van realisme dat ik zocht, leek onbereikbaar binnen de krappe tijdlijn waarbinnen ik werkte. Bovendien stuitte ik op enkele vreemde render fouten, die vrij duidelijk zijn in de video die je hier ziet. Toevoegend aan deze uitdagingen, en ik ben niet zeker of het verband houdt met de fouten, crashte mijn pc kort na deze render...

TERUG NAAR DE TEKENTAFEL: BALANS VINDEN TUSSEN HUMOR EN PRODUCTFOCUS

Op dit punt begon de druk toe te nemen. Ik bewoog voortdurend heen en weer door de wormgaten, met tests nummer 12, 13, 14 en verder. Uiteindelijk bevond ik mezelf in een situatie waarin ik een stap terug nam en mijn aanpak opnieuw beoordeelde. Ik was geobsedeerd geweest door het creëren van een virale video, een die humoristisch was. Maar ik begon me af te vragen of humor wel de juiste weg was. Humor kan een delicate balans zijn - het moet grappig genoeg zijn om te boeien, maar serieus genoeg om te worden beschouwd als een legitieme productpromotie, niet alleen als een parodie.

Deze realisatie bracht me op een cruciaal punt: het ging niet alleen om de video; het ging om de kaars zelf. Ik begon mezelf onder te dompelen in tutorials voor product commercials, wat leidde tot een openbaring. Mijn 3D-renderings van de kaars hadden tastbare vorm aangenomen; ik had de kaarsen fysiek bij me, en een hoogwaardige film camera tot mijn beschikking. Het was tijd om wat daadwerkelijke videobeelden op te nemen. Maar opnieuw was tijd een beperking. Het bleek dat het verlichten van een zwarte pot, zoals bleek, een taak was die makkelijker gezegd dan gedaan was voor een beginner. Maar mijn vaardigheid in Blender kwam te hulp. Ik besloot in Blender te repliceren wat ik van plan was in het echte leven te doen. Dit was het keerpunt waarop alles begon samen te vallen.

EEN BEELD UIT HET DEFINITIEVE RESULTAAT
EEN BEELD UIT HET DEFINITIEVE RESULTAAT

Het idee werd duidelijker. Ik moest me richten op luxe. Zwart en wit, zoals ook het etiket. Het benadrukken van een paar unieke kenmerken van de kaars. Verwijzen naar het feit dat de geur mannelijk is, maar ook geliefd bij vrouwen (gebaseerd op echte tests met vrienden). Misschien een voice-over met een Brits accent om een extra vleugje klasse toe te voegen? Dit werd uiteindelijk het script.

Voice over:
Introducing Bold Horizon. Experience the luxury of 100% natural soy wax. Handmade in the Netherlands. Bold Horizon is more than a masculine scent; it's a universally admired statement. Discover Bold Horizon, and more, at: fabricated.nl/shop.

A.I. generated with elevenlabs.io - without any processing
00:00 / 00:00

Vanuit de audio begon ik met de 3D-animatie van de kaarsen. Onder leiding van de audio ontwikkelde ik een voorlopige versie van de animatie. Omdat ik me realiseerde dat verlichting een cruciale rol speelde in dit concept, koos ik ervoor om deze na het renderen te verfijnen. Deze techniek, die ik eerder heb gebruikt in bepaalde scènes van de muziekvideo die ik noemde, houdt in dat ik meerdere lichtbronnen vanuit verschillende hoeken onafhankelijk render en ze vervolgens samenvoeg in de postproductie. Dit proces stelt me in staat om alle lagen samen te voegen tot één beeld, waarin ik de impact van elke laag (of licht) op de uiteindelijke uitvoer nauwkeurig achteraf kan afstemmen. Hoewel deze methode de rendertijd wel verlengt, is dat geen probleem omdat ik de animatie 's nachts kan renderen en met de resultaten kan werken wanneer de tijd het toelaat, wat aanzienlijke flexibiliteit biedt in de postproductie. Hieronder zie je een voorbeeld van deze aanpak.

TESTEN EN VERFIJNEN

In deze fase ging alles snel vooruit. Ik had een duidelijke visie die haalbaar leek. Ik rende de animatie vaak vanuit Blender met zeer weinig samples (8 of 16) en importeerde ze in After Effects om ze te combineren met de titels. Het kostte me meerdere rondes om de animatie perfect te laten aansluiten bij de tekst en het beeld dat ik in gedachten had. Met nog wat timing aanpassingen in de postproductie was het klaar. Op naar de volgende fase, de details. Hieronder zie je een test met weinig samples (8 - gemiddeld 2 seconden per frame voor een animatie van 500 frames met 6 layers op een Nvidia 4080). De uiteindelijke render werd gemaakt met 8000 samples en ergens tussen 1,5 en 2 minuten per frame.

AANDACHT VOOR KLEINE DETAILS

Een bijzonder detail waarop ik me concentreerde, was het toevoegen van stofdeeltjes en kleine haartjes aan de blikjes en verpakking. Dit lijkt misschien wat overdreven, maar deze kleine elementen kunnen het realisme aanzienlijk verbeteren. Ik verwerk dit soort details pas recent in mijn 3D-creaties maar het is zeker iets wat ik van plan ben om meer te gebruiken in toekomstige projecten. De methode houdt in dat je haarachtige vormen en blobs maakt die je random over een object verspreid. De "haren" en blobs (stofdeeltjes) laat je dan niet-glanzend, wit/grijs en semi-transparant renderen.

Eerlijk gezegd werden de meeste van deze fijne details niet heel erg zichtbaar in de uiteindelijke versie vanwege mijn voorkeur voor een contrastrijk beeld. Deze keuze om het contrast te verbeteren maskeerde uiteindelijk veel van de subtielere details. Desondanks was deze verkenning een waardevolle leerervaring voor mij, en ik kijk ernaar uit om deze detail techniek vaker toe te passen in toekomstige projecten.

STOF- EN HAAROBJECTEN & MATERIAAL IN BLENDER
STOF- EN HAAROBJECTEN & MATERIAAL IN BLENDER
VOORBEELD
VOORBEELD

Als het gaat om realisme in dit project, speelt verlichting een cruciale rol, vooral in hoe het reflecteert op de blikjes en het kaarsmateriaal. Om dit realistische effect te verbeteren, heb ik subsurface scattering in het kaarsmateriaal verwerkt. Om het overdreven 3D-achtige uiterlijk te verminderen, heb ik een mix van technieken toegepast: aanvankelijk een lichte vervaging, gevolgd door verscherping, en dan weer een milde vervaging. Bovendien heb ik enkele lichtlekkages en bokeh-effecten toegevoegd door echte videobeelden over elkaar te leggen, samen met een subtiele oranje/gele tint om een vleugje warmte binnen te brengen. Dit werd aangevuld met een vervaging nabij de randen van het frame, een zachte vignettering en een vleugje filmkorrel. Over het algemeen ben ik behoorlijk tevreden met de uiteindelijke uitstraling en de algehele animatie.

Opmerking: Ik raad aan om de volledige animatie onderaan dit bericht te bekijken om je eigen mening te vormen voordat je verder leest.

GELEERDE LESSEN EN UITDAGINGEN

Er zijn een paar elementen in het project die me nog steeds een beetje onvolmaakt lijken. Een opvallend probleem is de statische aard van de vlammen wanneer de kaarsen om elkaar heen draaien. Een ander aspect is de helderheid van de vlam; deze lijkt te helder, vooral als je deze vergelijkt met de omringende felle verlichting. In werkelijkheid zou zo'n kleine vlam waarschijnlijk niet zoveel helderheid uitstralen.

Daarnaast geeft de laatste scène nog steeds een beetje te veel het gevoel van een computergegenereerde render voor mijn smaak. Dan is er nog het probleem van het schudden. Ondanks talloze tests was er iets mis met de animatie - het stond niet perfect gecentreerd in het frame, en ik was al begonnen met renderen in Blender. Mijn tijdelijke oplossing omvatte het handmatig aanpassen van de positie van de blikjes gedurende de hele animatie en het toevoegen van wat schudden. Dit was bedoeld om de correcties te maskeren, hoewel ik waarschijnlijk toch wat schudden zou hebben toegevoegd, zij het op een subtielere manier.

Deze animatie markeerde mijn eerste stap in het gebruik van Blender 4, nu uitgerust met de AGX view transform. Ik ben online tutorials doorgestruind om AGX in After Effects te configureren en met succes de Blender-look te evenaren. Toch deed zich tijdens de export vanuit After Effects een uitdaging voor - de uiteindelijke uitvoer zag er sterk anders uit. Om dit tegen te gaan, paste ik een extra aanpassing van curves toe in After Effects, waarbij ik deze fijn afstemde op mijn gewenste visuele resultaat. Deze project zou echter mijn laatste kunnen zijn waarbij ik After Effects gebruik, aangezien ik geleidelijk overga naar Davinci Resolve. Als gevolg hiervan ben ik niet geneigd om in After Effects een mogelijke oplossing voor dit exportprobleem te zoeken.

Ondanks deze kleine zorgen ben ik echt blij met de openingsopname en de draaibeweging van de blikjes - deze delen beschouw ik als een succes. Een aantekening aan mezelf (en iets waar ik mezelf vele malen aan heb herinnerd) is het belang van het verzamelen en gebruiken van referentievideo's/foto's tijdens dit deel van het proces. Gissen hoe het eruit zou moeten zien is één ding; referenties hebben biedt duidelijkheid over hoe het er eigenlijk uit zou moeten zien.

MUZIKALE COMPOSITIE EN INTEGRATIE

Tijdens deze fase begon ik met lichte kleurcorrectie wat het weer iets dichter bracht bij uiteindelijke versie van het project. Maar de muziekcreatie, die aanzienlijk achter liep, bracht me terug naar een bekende en wat minder favoriete taak: besluitvorming. De mogelijkheden waren talrijk: een jazzy deuntje voor extra elegantie, hoewel potentieel overdreven; een glitchy track voor een moderne twist; misschien een hip-hop beat, of zelfs wagen in EDM of IDM territorium. Een ander concept was om iets volledig abstracts te creëren, waarbij een stem werd uitgerekt om te dienen als het fundamentele geluid voor de rest van de audio, inclusief geluidseffecten en voice-over.

Maar één ding was duidelijk: de muziek moest eigenzinnig zijn om echt de gedurfde aard van het project vast te leggen - een subtiele knipoog naar zijn uniekheid. Dus begon ik met een eigenzinnige synth-loop, die het podium vormde voor de rest. Vervolgens voegde ik twee verschillende drumloops toe uit een sample bibliotheek, elk uitgebreid aangepast qua geluidskwaliteit, stereo gevoel en timing. Een ander belangrijk element was mijn eigen stem, zwaar bewerkt om bijna buitenaards te klinken, met een vleugje glitch. En natuurlijk de onmisbare 808 kick, die de compositie voltooide en er diepte aan gaf. Hieronder kun je in detail kennismaken met al deze elementen en het uiteindelijke muzikale resultaat beluisteren.

Opmerking: Bekijk de volledige animatie aan het einde van dit bericht voordat je dit bekijkt, want je zou geluiden kunnen horen die je niet meer uit je hoofd krijgt in de uiteindelijke video :)

Op dit punt in het project was het fundamentele audiowerk afgerond. Voor de voice-over heb ik een reeks bewerkingen gedaan om de kwaliteit te optimaliseren, waaronder equalizing om de balans en helderheid te verbeteren, de-essing om scherpe s-klanken te verzachten, compressie om de dynamiek te beheersen, en limiting om pieken te voorkomen. Daarnaast heb ik extra bewerkingen op de master track uitgevoerd om alle lagen naadloos samen te voegen en het gewenste luidheidsniveau te bereiken.

HET RESULTAAT: EEN SAMENKOMST VAN CREATIVITEIT EN HARD WERK

Na maanden van onvermoeibare inzet, creatieve uitdagingen en talloze herzieningen is de promotievideo van Bold Horizon dan nu eindelijk klaar. Terugkijkend op dit project beschouw ik het als een keerpunt in mijn creatieve reis. Het rekte mijn vaardigheden in Blender tot nieuwe grenzen, daagde mijn artistieke instincten uit en benadrukte het belang van het vinden van eenvoud binnen complexiteit. Deze inspanning was meer dan alleen het maken van een video voor een product; het was een evolutie in mijn creatieve proces, waarbij ik leerde om het ingewikkelde te harmoniëren met het eenvoudige, en het gedurfde met het subtiele. Zonder verder oponthoud, hier is het resultaat.

Geïnteresseerd in meer content zoals deze? Laat het me weten - volg me en neem contact met me op via mijn sociale media, via het formulier op deze pagina, of abonneer je op de nieuwsbrief. Als je geïnteresseerd bent in de kaarsen die ik zelf maak, bezoek dan Discover Bold Horizon en meer in de winkel.

Stay in the Loop!

Mis niks van de laatste projecten en actie achter de schermen niet. Abonneer je nu en wees als eerste op de hoogte.

Door je aan te melden, ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief en andere promoties. Jouw informatie zal worden gebruikt in overeenstemming met de Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Get in Touch

Heb je vragen of wil je wat delen? Vul het formulier in, dan kom ik bij je terug

Psst... er is ook een Pers & Media sectie voor meer informatie.
Of klik hier voor een overzicht van de content op mijn website.

Let's get lit!

Wie zegt dat kaarsen alleen voor romantiek en stroomstoringen zijn? Steek aan en maak elke dag de jouwe.

UitverkochtWinter's EssenceCapture The Season
Ontdek 'Winter's Essence,' waar winterwarmte samensmelt met aromatisch genot.
17,95Lees verder
Nieuw product!
Nieuw!
Obsidian NightEmbrace The Shadow
Omarm het serene mysterie van de nacht met deze handgegoten kaars, ontworpen om je ruimte te verrijken met blijvende warmte.
24,95Bestel nu
Bold HorizonClaim Your Territory
De essentie van stoerheid, gehuld in stijlvolle gratie, creëert een sfeer die niemand kan weerstaan.
24,95Bestel nu
Outer SpaceIgnite The Infinite
Ga mee op een geuravontuur met Outer Space, de geurkaars die het alledaagse overstijgt.
24,95Bestel nu
Nieuw product!
Nieuw!
Mystic MirageExplore The Unknown
Prikkel je zintuigen en laat je meenemen op een geurreis die zowel verfrissend als intrigerend is. Ervaar zelf de magische sfeer die Mystic Mirage creëert.
19,95Bestel nu
Alleen voor verzendingen binnen Nederland. Voor België gratis vanaf 50,-Bij bestellingen vóór 17:00 op maandag tot en met vrijdag.