Pers & Media

Ontdek het Verhaal Achter Fabricated

Welkom in de pershoek van Fabricated, waar creativiteit vakmanschap ontmoet. Ik ben Fabian, het brein en de handen achter elk stuk dat je hier ziet. Van geurkaarsen die verre herinneringen oproepen tot films en muziek die de ziel beroeren, mijn werk is een viering van verhalen vertellen in zijn meest tastbare vormen.

Download Mijn Perskit

Op zoek naar een diepgaande blik op Fabricated? De Perskit biedt een overzicht van mijn reis, de producten en de filosofie die deze onderneming drijft. Binnenin vind je gedetailleerde productbeschrijvingen, mijn persoonlijke verhaal en hoogwaardige afbeeldingen perfect voor elk artikel of feature.

Download Perskit


Een Verhaal dat het Delen Waard is

Elke creatie bij Fabricated is meer dan een product; het is een verhaal geweven uit passie, creativiteit en een diepe waardering voor de fijnere details. Of je nu een journalist, blogger of curator van unieke verhalen bent, hier vind je iets dat het ontdekken waard is.

Blijf op de Hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Fabricated? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van nieuwe releases, verhalen achter de schermen en exclusieve inzichten in mijn creatieve proces.

Inschrijven

Informatie en Samenwerkingen

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Ik sta altijd open voor nieuwe kansen en partnerschappen. Neem direct contact met me op, en laten we bespreken hoe we samen iets buitengewoons kunnen creëren.

Neem contact op

Stay in the Loop!

Mis niks van de laatste projecten en actie achter de schermen niet. Abonneer je nu en wees als eerste op de hoogte.

Door je aan te melden, ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief en andere promoties. Jouw informatie zal worden gebruikt in overeenstemming met de Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Get in Touch

Heb je vragen of wil je wat delen? Vul het formulier in, dan kom ik bij je terug

Psst... er is ook een Pers & Media sectie voor meer informatie.
Of klik hier voor een overzicht van de content op mijn website.

Let's get lit!

Wie zegt dat kaarsen alleen voor romantiek en stroomstoringen zijn? Steek aan en maak elke dag de jouwe.

Nieuw product!
Nieuw!
Obsidian NightEmbrace The Shadow
Omarm het serene mysterie van de nacht met deze handgegoten kaars, ontworpen om je ruimte te verrijken met blijvende warmte.
24,95Bestel nu
Bold HorizonClaim Your Territory
De essentie van stoerheid, gehuld in stijlvolle gratie, creëert een sfeer die niemand kan weerstaan.
24,95Bestel nu
UitverkochtWinter's EssenceCapture The Season
Ontdek 'Winter's Essence,' waar winterwarmte samensmelt met aromatisch genot.
17,95Lees verder
Nieuw product!
Nieuw!
Mystic MirageExplore The Unknown
Prikkel je zintuigen en laat je meenemen op een geurreis die zowel verfrissend als intrigerend is. Ervaar zelf de magische sfeer die Mystic Mirage creëert.
19,95Bestel nu
Outer SpaceIgnite The Infinite
Ga mee op een geuravontuur met Outer Space, de geurkaars die het alledaagse overstijgt.
24,95Bestel nu
Alleen voor verzendingen binnen Nederland. Voor België gratis vanaf 50,-Bij bestellingen vóór 17:00 op maandag tot en met vrijdag.