Kerstpakket: Uniek, Handgemaakt, Speciaal voor Jou

Een Persoonlijk Kerstcadeau, Gemaakt in Utrecht

De feestdagen zijn een tijd van geven, delen en persoonlijke aandacht. Bij Fabricated, gelegen in het hart van Utrecht, draait alles om het creëren van unieke, handgemaakte producten die deze geest van de feestdagen belichamen. Dit jaar bied ik de mogelijkheid om aangepaste kerstpakketten te bestellen, perfect afgestemd op jouw bedrijf of persoonlijke wensen.

Unieke Kerstpakketten Op Maat

Elk kerstpakket dat ik maak, is een unieke combinatie van creativiteit en vakmanschap. Of het nu gaat om een selectie van mijn handgemaakte kaarsen, zoals "Outer Space", "Bold Horizon" of "Winter's Essence", of om een mix van verschillende producten, ik zorg ervoor dat elk pakket perfect aansluit bij jouw wensen en de identiteit van jouw bedrijf.

Volledig Aangepast aan Jouw Wensen

Wil je een specifieke geur of kleur? Heb je een thema in gedachten dat past bij jouw bedrijfscultuur of de persoonlijke smaak van de ontvanger? Laat het me weten, en ik zal een pakket samenstellen dat niet alleen voldoet aan jouw verwachtingen, maar deze ook overtreft.

Speciaal voor de Mannen: Het Stoere Kerstpakket

Op zoek naar iets unieks voor de mannen in je leven of in je bedrijf? Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoer pakket speciaal samengesteld voor hen? Mijn handgemaakte "Bold Horizon" kaars is de perfecte basis voor zo'n pakket. Met zijn robuuste blend van Cubaanse tabak en eik, gecombineerd met verfrissende citrusnoten, belichaamt deze kaars een geur van mannelijke elegantie.

Inhoud van het Stoere Mannen Kerstpakket:

Bold Horizon Kaars: Een geur die kracht en verfijning uitstraalt, perfect voor de man die van een onderscheidend aroma houdt.

Aanvullende Handgemaakte Producten: Denk aan producten die het stoere en elegante thema aanvullen, zoals handgemaakte zeep met houtachtige geurnoten of een stijlvol vervaardigde accessoire.

Gepersonaliseerde Touch: Voeg een persoonlijke boodschap toe of kies voor een uniek item dat speciaal voor de ontvanger is ontworpen.

Maak het Persoonlijk

Elk pakket kan verder worden gepersonaliseerd om het nog specialer te maken. Of het nu gaat om het toevoegen van de naam van de ontvanger op de kaars of het selecteren van specifieke kleuren en geuren, ik werk graag samen met jou om een kerstpakket te creëren dat niet alleen stoer, maar ook persoonlijk en uniek is.

Waarom Kiezen voor een Handgemaakt Kerstpakket van Fabricated?

  1. Persoonlijk en Uniek: Elk pakket is handgemaakt en speciaal voor jou samengesteld, waardoor het een echt uniek geschenk is.
  2. Kwaliteit en Ambacht: Als maker en ambachtsman zorg ik voor de hoogste kwaliteit in elk detail van de producten.
  3. Lokaal Gemaakt in Utrecht: Met trots gemaakt in Utrecht, draagt elk pakket bij aan de ondersteuning van lokale kunst en vakmanschap.
Bestel Tijdig: Handgemaakt Vereist Tijd

Aangezien elk kerstpakket met de hand en op bestelling wordt gemaakt, raad ik je aan om jouw bestelling zo vroeg mogelijk te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat er voldoende tijd is om elk detail te perfectioneren en jouw pakket op tijd voor de feestdagen klaar te hebben.

Neem Contact Op Voor Een Op Maat Gemaakte Offerte

Geïnteresseerd in een op maat gemaakt kerstpakket van Fabricated? Vul het contactformulier in of stuur me een bericht voor een persoonlijke offerte. Samen kunnen we een prachtig, uniek geschenk creëren dat de feestdagen nog specialer maakt.

Obsidian NightObsidian Night

Step into the allure of Obsidian Night—where mystery meets warmth in a captivating fragrance encased in a sleek black jar with grey wax. Hand-poured and artisan-crafted, this scented candle unfolds a rugged, woody essence, designed to enhance any space with up to 50 hours of burn time. Obsidian Night: Embrace The Shadow, and let its rich, comforting aroma transform your evenings into moments of serene introspection.

Lees verder
Bold HorizonBold Horizon

Capturing the spirit of the wild, wrapped in sophistication creating a manly ambiance that even women can't help but love. Hand-poured, artisan-crafted: Introducing My Limited First Batch for an Authentic Aromatic Experience. Long burn time: Up to 50 hours.

Lees verder
Outer SpaceOuter Space

Embark on an aromatic odyssey with Outer Space, the scented candle that transcends the ordinary. Let each flicker of the flame unveil a universe of infinite possibilities, blending the allure of rhubarb, strawberry, and anise into an interstellar sensory experience. Hand-poured, artisan-crafted: Introducing My Limited First Batch for an Authentic Aromatic Experience. Long burn time: Up to 50 hours.

Lees verder
Winter\'s EssenceWinter's Essence

Discover 'Winter's Essence,' where cozy winter warmth meets aromatic bliss. Delight in the fusion of bright citrus, soothing spices, and a tranquil vanilla-patchouli base. Ignite this candle and wrap yourself in the serene embrace of winter's charm.

Lees verder
Bekijk alle topics

Stay in the Loop!

Mis niks van de laatste projecten en actie achter de schermen niet. Abonneer je nu en wees als eerste op de hoogte.

Door je aan te melden, ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief en andere promoties. Jouw informatie zal worden gebruikt in overeenstemming met de Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Get in Touch

Heb je vragen of wil je wat delen? Vul het formulier in, dan kom ik bij je terug

Psst... er is ook een Pers & Media sectie voor meer informatie.
Of klik hier voor een overzicht van de content op mijn website.

Let's get lit!

Wie zegt dat kaarsen alleen voor romantiek en stroomstoringen zijn? Steek aan en maak elke dag de jouwe.

Nieuw product!
Nieuw!
Obsidian NightEmbrace The Shadow
Omarm het serene mysterie van de nacht met deze handgegoten kaars, ontworpen om je ruimte te verrijken met blijvende warmte.
24,95Bestel nu
UitverkochtWinter's EssenceCapture The Season
Ontdek 'Winter's Essence,' waar winterwarmte samensmelt met aromatisch genot.
17,95Lees verder
Nieuw product!
Nieuw!
Mystic MirageExplore The Unknown
Prikkel je zintuigen en laat je meenemen op een geurreis die zowel verfrissend als intrigerend is. Ervaar zelf de magische sfeer die Mystic Mirage creëert.
19,95Bestel nu
Outer SpaceIgnite The Infinite
Ga mee op een geuravontuur met Outer Space, de geurkaars die het alledaagse overstijgt.
24,95Bestel nu
Bold HorizonClaim Your Territory
De essentie van stoerheid, gehuld in stijlvolle gratie, creëert een sfeer die niemand kan weerstaan.
24,95Bestel nu
Alleen voor verzendingen binnen Nederland. Voor België gratis vanaf 50,-Bij bestellingen vóór 17:00 op maandag tot en met vrijdag.